Nema čekanja na naplatnim stanicama

Bez autora
Jun 04 2012

Na svim autoputevima pod naplatom od početka juna do danas u podne naplata putarine se obavlja bez zastoja i nije zabeležen nijedan pokušaj odbijanja plaćanja putarine. Preduzeće "Putevi Srbije" je 1. juna ove godine ukinulo mogućnost naknadnog plaćanja putarine zbog masovne zloupotrebe od strane vozača.Zaposleni na naplatnim stanicama "Puteva Srbije" su primetili da vozači koji su redovno u prethodnom periodu koristili mogućnost prolaska naplatnih stanica pisanjem "Izjava" za naknadno plaćanje putarine od ukidanja te mogućnosti uredno i bez primedbi plaćaju putarinu.

Nema čekanja na naplatnim stanicamaNa svim autoputevima pod naplatom od početka juna do danas u podne naplata putarine se obavlja bez zastoja i nije zabeležen nijedan pokušaj odbijanja plaćanja putarine, saopštili su "Putevi Srbije".

Ovo javno preduzeće je 1. juna ove godine ukinulo mogućnost naknadnog plaćanja putarine zbog masovne zloupotrebe od strane vozača. Zaposleni na naplatnim stanicama "Puteva Srbije" su primetili da vozači koji su redovno u prethodnom periodu koristili mogućnost prolaska naplatnih stanica pisanjem "Izjava" za naknadno plaćanje putarine od ukidanja te mogućnosti uredno i bez primedbi plaćaju putarinu.

U prošloj godini je u proseku oko 150 vozača dnevno koristilo mogućnost naknadnog plaćanja putarine popunjavanjem obrasca "Izjava".

"Putevi Srbije" su istakli veoma pozitivnu i profesionalnu ulogu medija u obaveštavanju javnosti i to preduzeće navodi u saopštenju da bez korektnog, redovnog i profesionalnog izveštavanja o ovoj temi akcija ukidanja "Izjava" ne bi imala pozitivne efekte u tolikoj meri.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik